You Plus

You+Nissan. Unik. Eksklusiv. Og din.

Registrer deg nå

You+Nissan er det ene stedet hvor du som eier av en Nissan, kan finne alt du trenger for å ha enda mer glede av din Nissan. Benytt deg av spesialtilbud, unike rabatter og vår personlige og skreddersydde service. Det er ditt kontaktpunkt med Nissan. Stedet du kan gå for å snakke med oss, møte en forhandler, bestille neste service på bilen og mye mer. Fremfor alt er You+Nissan om deg og for deg.

TILBAKEKALLING AV TAKATA-KOLLISJONSPUTER

Et antall bilprodusenter (inkludert Nissan) tilbakekaller biler som er utstyrt med Takata-kollisjonsputer. Hvis bilen din er berørt av dette har du allerede blitt eller vil snart bli kontaktet. Hvis du ikke har mottatt et brev fra oss ennå og er bekymret for om bilen din er berørt eller ikke, kan du finne ut av dette ved å klikke på lenken nedenfor.
MER INFORMASJON

BRUKERVEILEDNING

Velkommen som Nissan-eier. Brukerveiledningen vil lede deg gjennom alle viktige elementer vedrørende eierskap, bruk og vedlikehold av din nye bil.
LES VEILEDNINGEN

VÅRT LØFTE

Som privatkunde vil du nyte godt av våre fordeler ved å melde deg inn i You+Nissan kundeprogram. Du vil bli behandlet på en ekte, åpen og kundevennlig måte. Vi vil ta vare på deg. Det lover vi. LES MER.

NISSAN-TILBUD

Her er de siste tilbudene våre for å forsikre oss om at du får mest mulig ut din Nissan.

Her finner du alt tilleggsutstyr og tilbehør for Nissan, og du får all den informasjonen du trenger om service, garantier, ettersalg, osv. SE TILBUD

Nissan forhandlerservice

Sammen finner vi kontaktdetaljene til din nærmeste Nissan-forhandler, eller den du vil ha befatning med. FINN EN FORHANDLER

NISSAN ASSISTANCE

Vi ønsker at du skal kjøre din Nissan med total sinnsro. Så uansett hva som skjer, ring Nissan Assistance Veihjelp først, så vil vi gjøre vårt beste for å få deg og din bil tilbake på veien så raskt og enkelt som mulig. LES MER

NYE NISSANCONNECTSERVICES

Tenk deg en bil med tilkobling til navigasjon, underholdning og mer. Les mer om hvordan avansert kartteknologi, rask tilgang til trafikkoppdateringer i sanntid samt navigasjonstjenester overføres fra smarttelefonen til bilen din. Det er NissanConnect Services. Her og nå! for å dykke ned i den nye NissanConnect-verdenen.

Nissan news

Les alle de siste Nissan nyhetene. LES MER

Registrer deg nå