You Plus

NISSANCONNECT EV

NISSANCONNECT EV – INNLEDNING

Med NissanConnect EV kan du administrere din NISSAN LEAF fra PC eller mobiltelefon. Du kan sjekke ladenivå, starte lading, se når ladingen er ferdig, kontrollere klimaanlegget og se antatt rekkevidde. NissanConnect EV lar deg analysere kjøringen din, planlegger dine kjøreturer og gjør det lettvint med opplading.

NissanConnect EV-app kan lastes ned på iOS og Android.

 

Zero emission

HOLD KONTAKT

LAST NED APPEN

Spar litt tid og kontroller din Leaf fra avstand –
ved bruk av smarttelefonen.

Get it on Google Play

 

NISSANCONNECT EV – PLANLEGG RUTEN MIN OG MIN BIL-FINNER

Med Planlegg ruten min og Finn bilen min introduserer NissanConnect EV et praktisk sett med funksjoner for å gjøre kjøreturen enklere. Planlegg reisen din, søk etter det nærmeste ladepunktet – og du kan også finne hvor din bil er parkert.


NISSANCONNECT EV – FJERNKONTROLLER OG KJØRETØYSSTATISTIKK

Det har aldri vært enklere å kjøre en elektrisk bil. Fra NissanConnect EV-appen på smarttelefonen, eller fra You+Nissan Owner Portal, kan du finne ladestasjoner, overvåke hvor effektivt du bruker batteriet og til og med justere klimaanlegget med fjernkontrollen.

• LADETIMER: Bestem hvor du vil lade din Nissan Leaf, selv når du ikke er til stede, og dra nytte av lavere strømpriser(der det er aktuelt).

• KLIMAKONTROLL: Programmer klimaanlegget fra PC eller smarttelefon, så Nissan LEAF alltid er klar når du trenger den.

• MIN KJØREHISTORIKK: Få en detaljert analyse av kjørevanene dine og finn ut hvor du kan spare penger.

 

NISSANCONNECT EV – OG ENDA FLERE FUNKSJONER!

Forbedre ditt mobile liv når du laster ned NissanConnect EV. Den har håndfri telefonering, lydstreaming, USB-tilkobling og forbedret stemmegjenkjenning, sammen med et 5,7" navigasjonssystem som peker ut interessepunkter, for eksempel restauranter og minibanker.

 

NYE NISSANCONNECT

NYE NISSANCONNECT – INTRODUKSJON

 

Ta med deg ditt digitale liv i bilen med det nye NissanConnect-systemet! Smarttelefonintegrasjon, Bluetooth-håndfri kommunikasjon og lyd, intelligent navigasjon og apper i bilen: alle funksjoner og egenskaper som vil gjøre bilen til en integrert del av din tilkoblede hverdag. Hvis bilen er utstyrt med det, kan du registrere deg på You+Nissan og aktivere alternativet «Nye NissanConnect» for å starte å bruke de eksklusive tjenestene. For å legge til rette for registrering og få det meste ut av bilturen, vil du dessuten finne alle råd og opplysninger du trenger om bruk og funksjoner i Nye NissanConnect!

 

NISSANCONNECT

Klar for å bli tilkoblet?

NissanConnect er den spennende nye versjonen av multimediasystemet til Nissan, som tilbyr nyskapende telematikk.


Ved bruk av en Bluetooth-kompatibel og håndfri telefon holder Nissan deg oppdatert og gir deg en spennende kjøreopplevelse med full iPod-støtte, trådløs direkteavspilling av lyd via Bluetooth og navigasjon. Alt dette er tilgjengelig via skjermen som er plassert sentralt i kjøretøyet.


Som om dette ikke var nok, tilbyr NissanConnect i tillegg en rekke tilkoblede tjenester for å tilfredsstille selv de høyeste krav til tilkobling.


  • - Vil du søke etter restauranter, banker og shopping i bilen, og få veibeskrivelser med ett eneste tastetrykk?
  • - Vil du planlegge en reise hjemmefra og sende reiseruten til bilen?
  • - Vil du ha informasjon om lokalt vær, drivstoffpriser eller flyavganger?

Trykk på knappen nedenfor for å abonnere på eller fornye tjenester, eller for å få privat kontoinformasjon.

 

Å kjøre bil er en alvorlig sak. Bruk kun NissanConnect-tjenester når det er trygt å gjøre det. Tjenesteabonnement for NissanConnect kreves, men er tilgjengelig på gratis basis i to år fra registreringsdato. Tjeneste og programmer er kun tilgjengelige i utvalgte europeiske land og for utvalgte Nissan-modeller. Tjeneste og programmer kan leveres av tredjeparter utenfor kontroll hos Nissan, og kan endres uten forvarsel eller forpliktelse til Nissan eller Nissan sine agenter (inkludert, uten begrensninger, tjenester avbestilt/innstilt av tredjeparter). Enkelte eksterne funksjoner krever en kompatibel telefon eller enhet. Dette følger ikke med kjøretøyet. Mobilnett stilles til rådighet av mobilselskaper, og er ikke under Nissan sin kontroll. Mobilnett er ikke tilgjengelige i alle områder. Roaming-gebyrer og/eller databrukgebyrer kan gjelde. Nissan er ikke ansvarlig for utskifting av utstyr, oppgraderinger eller kostnader i tilknytning til fortsatt bruk ved endringer i tjenestene.