You Plus

Stor suksess for Nissan på Arendalsuka

Hvordan kan vi oppnå null utslipp fra biler i 2025 var temaet da Nissan inviterte til debatt på Arendalsuka.

 

LES MER›

Gjør deg klar for vinteren

Du synes kanskje det er litt tidlig å snakke om vinteren allerede nå, men snart er den over oss igjen. Gjør deg og bilen din klar for barske norske vinterveier i god tid!

 

LES MER›

Ta vare på bilens interiør

Se for deg dette: Det er en nydelig solskinnsdag, og du har nettopp kjørt ut av bilvaskeriet. Du smiler fornøyd mens du beundrer blank lakk og krom som glinser i solskinnet. Du setter deg inn i bilen, akselererer ut på motorveien og kjører inn i solnedgangen. Alt er perfekt – nesten. For hvordan ser det ut rundt deg inne i bilen?

 

LES MER›

Mitt valg: Nissan Juke

Pietikäinen, en 43 år gammel HR-medarbeider, ser litt forvirret ut mens hun nipper til sin kaffe latte. Hennes nye, skinnende, svarte Nissan Juke er parkert like utenfor kaféen, men hun klarer bare ikke å huske hvor stor motor hun har i bilen sin. En rask telefonsamtale til mannen hennes løser gåten. Men en ting er uansett klart – selv om hun ikke er voldsomt bilinteressert, så elsker hun sin Juke.

 

LES MER›

Nytt Nissan konsept vil forhindre forstyrrelser under kjøring

Å benytte mobiltelefon mens man kjører er ikke bare risikabelt, men også ulovlig i store deler av verden. Distraherte sjåfører utgjør en stor risiko i trafikken. Likevel fortsetter mange å gjøre dette. Nissan har utviklet en løsning for å hjelpe mobil-avhengige med å konsentrere seg om bilkjøringen.

 

LES MER›

Nye Qashqai begeistrer pressen

Europas mest solgte crossover, Nissan Qashqai, har nettopp gjennomgått en oppgradering som forvandler en allerede designlekker og ettertraktet bil til noe enda bedre. Norsk motorpresse har kjørt nykommeren i utlandet og gir den gode skussmål for det økte utstyrsnivået og de smekre designendringene.

 

LES MER›

Nissan avduker spesialutgaven LEAF Black Edition

Snart kan norske kunder kjøpe verdens bestselgende elbil i en ny, eksklusiv variant i begrenset antall ...

 

LES MER›

UNDER PANSERET PÅ GT-R

Nissan GT-R er lekker å se på, både innvendig og utvendig, men hjertet i bilen er en twin-turboladet V6-motor på 3,8 liter med 24 ventiler ...

 

LES MER›

Registrer deg nå