You Plus

Nissan viser elbil-vei!

Under det årlige elbil-seminaret EV Summit i Oslo nylig, tok elbil-sjefen til Nissan ordet og viste vei inn i fremtiden.

 

LES MER›

TILBEHØR TIL HELT NYE LEAF SAMT GODE NYHETER FOR POLLENALLERGIKERE

Nissans nye pollenfilter gjør våren enklere å håndtere for allergikere. I tillegg lanserer vi tilbehør til helt nye Nissan LEAF!

 

LES MER›

DEN ULTIMATE TESTEN AV NISSAN NAVARA: DET BEINTØFFE OG 8 500 KILOMETER LANGE RALLY DAKAR

Asfalt, off-road, ørkener, elvebredder, storbyer og oversvømmede veier. Dette var bare noe av det som møtte #iGo2Dakar-prosjektteamet under 40-årsutgaven av det to uker lange billøpet Rally Dakar, der Nissan NAVARA ble vårt andre hjem og taklet alle utfordringer med glans.

 

LES MER›

Et glimt av fremtiden!

På bilutstillingen i Genève viser Nissan fram spennende ny teknologi og helt elektriske konsepter

 

LES MER›

Vi er 100 000 i det nordiske og baltiske You+Nissan-fellesskapet!

Vi er 100 000 i det nordiske og baltiske You+Nissan-fellesskapet! Antallet You+Nissan-medlemmer har vokst støtt og stadig. Nylig nådde vi en viktig milepæl, da medlem nummer 100 000 registrerte seg i fellesskapet. Finn ut hvordan medlem nummer 100 000 opplevde gaven vi overrasket ham med!

 

LES MER›

Fordeler ved å sende bilen på autorisert Nissan-service

Hos Nissan bestreber vi oss på å yte vår beste ettersalgsservice og imøtekomme alle forventningene dine.

 

LES MER›

Nissan med suksess på Zero-konferansen

Den årlige miljøkonferansen til Zero ble nylig avholdt, der Nissan presenterte nye LEAF og viste veien videre for intelligent mobilitet inn i fremtiden.

 

LES MER›

Dro til Japan for å prøvekjøre nye Nissan LEAF

Suleman Idris hos Nissan-forhandler Birger N. Haug har solgt så mange LEAF at Nissan påspanderte tur til bilutstillingen i Tokyo, der han også fikk prøvekjøre den nye elbilen fire måneder før den er i Norge.

 

LES MER›

Første utmerkelse til nye Nissan LEAF

Den nye Nissan LEAF, som kommer til Norge i løpet av februar i år, har allerede vunnet sin første utmerkelse. Og det er ikke noen typisk pris innen bilbransjen den har vunnet, men tvert i mot en pris for innovasjon og nytenkning. Det passer godt med Nissans filosofi om at fremtidens bil er mer enn bare et framkomstmiddel.

 

LES MER›

Registrer deg nå