You Plus

VINNEREN ER KÅRET!

You+Nissan-konkurransen om å vinne tur til UEFA Champions League-finalen i Madrid er nå over, og vi vil gjerne få takke alle som deltok! Vinneren som ble trukket ut til denne fine turen kommer fra Danmark, og han tar med seg sin kone på match. Vi gratulerer!

 

LES MER›

Nissan lanserte e-POWER og presenterte fremtiden i Genève

Bilprodusenter fra hele verden møttes nylig på den årlige bilmessen i Sveits. Nissan fikk mye oppmerksomhet, ikke minst for den nye konseptbilen IMQ.

 

LES MER›

5 tips til heldige Nissan-eiere

Er du lei av å tukle med hovedlyshendelen hele tiden? La Nissans intelligente teknologi håndtere nedblending av fjernlys og lesing av trafikkskilt.

 

LES MER›

Stedet der nye biler blir født

Vi fikk en eksklusiv invitasjon til Nissans europeiske design- og utviklingssenter, som ligger midt i London. Her lærte vi om hele prosessen fra ideen om en ny bil blir unnfanget, til bilen er klar for produksjon.

 

LES MER›

LEAF-familien vokser med mer enn 10.000 i år

Elbil-salget i Norge har skutt til værs i 2018 og bestselgeren er ikke bare øverst på pallen her til lands – den er også verdens mest solgte elbil.

 

LES MER›

Et hat-trick for bærekraft

Hva om du kunne ta brukte Nissan LEAF-batterier og bidra til å gi strøm til et helt stadion? Det var nettopp det som skjedde i sommer.

 

LES MER›

Spre juleglede sammen med Nissan!

– For det er ved å gi at man får. Frans av Assisi

 

LES MER›

Fra evolusjon til revolusjon

Historien bak tidenes bestselgende elbil, Nissan LEAF, startet for flere tiår siden

 

LES MER›

Elektrifisert bilsport

Nissan er den første japanske bilprodusenten i Formel E-serien

 

LES MER›

Nissan definerte dagsordenen

Med viktige politikere og andre aktører som ivrige tilskuere, tok Nissan opp et viktig punkt til debatt under den viktige "Arendalsuka" i Norge.

 

LES MER›

Registrer deg nå