You Plus

FORTELL OSS HVORFOR DU LIKER DIN NISSAN, OG VINN SERVICE TIL EN VERDI AV 4 000 KR!

FORTELL OSS HVORFOR DU LIKER DIN NISSAN, OG KANSKJE NETTOPP DU BLIR DEN HELDIGE SOM VINNER SERVICE TIL BILEN DIN TIL EN VERDI AV
4 000 KR.

 

LES MER›

Fordeler ved å sende bilen på autorisert Nissan-service

Hos Nissan bestreber vi oss på å yte vår beste ettersalgsservice og imøtekomme alle forventningene dine.

 

LES MER›

Nissan med suksess på Zero-konferansen

Den årlige miljøkonferansen til Zero ble nylig avholdt, der Nissan presenterte nye LEAF og viste veien videre for intelligent mobilitet inn i fremtiden.

 

LES MER›

Dro til Japan for å prøvekjøre nye Nissan LEAF

Suleman Idris hos Nissan-forhandler Birger N. Haug har solgt så mange LEAF at Nissan påspanderte tur til bilutstillingen i Tokyo, der han også fikk prøvekjøre den nye elbilen fire måneder før den er i Norge.

 

LES MER›

Første utmerkelse til nye Nissan LEAF

Den nye Nissan LEAF, som kommer til Norge i løpet av februar i år, har allerede vunnet sin første utmerkelse. Og det er ikke noen typisk pris innen bilbransjen den har vunnet, men tvert i mot en pris for innovasjon og nytenkning. Det passer godt med Nissans filosofi om at fremtidens bil er mer enn bare et framkomstmiddel.

 

LES MER›

Stor suksess for Nissan på Arendalsuka

Hvordan kan vi oppnå null utslipp fra biler i 2025 var temaet da Nissan inviterte til debatt på Arendalsuka.

 

LES MER›

Gjør deg klar for vinteren

Du synes kanskje det er litt tidlig å snakke om vinteren allerede nå, men snart er den over oss igjen. Gjør deg og bilen din klar for barske norske vinterveier i god tid!

 

LES MER›

Ta vare på bilens interiør

Se for deg dette: Det er en nydelig solskinnsdag, og du har nettopp kjørt ut av bilvaskeriet. Du smiler fornøyd mens du beundrer blank lakk og krom som glinser i solskinnet. Du setter deg inn i bilen, akselererer ut på motorveien og kjører inn i solnedgangen. Alt er perfekt – nesten. For hvordan ser det ut rundt deg inne i bilen?

 

LES MER›

Registrer deg nå