You Plus

Overlegen varebil!

I 2010 startet Nissan masseproduksjon av elbiler med modellen Leaf. Bilen satte en helt ny standard for folk flests oppfatning av elbiler. Den er siden blitt verdens mest solgte elbil-modell med mer enn 430 000 eksemplarer utlevert globalt.

 

LES MER›

NYTT 4X4 SYSTEM FOR NESTE ELBIL FRA NISSAN

Bilprodusenter fra hele verden møttes nylig på den årlige bilmessen i Sveits. Nissan fikk mye oppmerksomhet, ikke minst for den nye konseptbilen IMQ.

 

LES MER›

5 tips til heldige Nissan-eiere

Er du lei av å tukle med hovedlyshendelen hele tiden? La Nissans intelligente teknologi håndtere nedblending av fjernlys og lesing av trafikkskilt.

 

LES MER›

Stedet der nye biler blir født

Vi fikk en eksklusiv invitasjon til Nissans europeiske design- og utviklingssenter, som ligger midt i London. Her lærte vi om hele prosessen fra ideen om en ny bil blir unnfanget, til bilen er klar for produksjon.

 

LES MER›

LEAF-familien vokser med mer enn 10 000 i år

Elbil-salget i Norge har skutt til værs i 2018 og bestselgeren er ikke bare øverst på pallen her til lands – den er også verdens mest solgte elbil.

 

LES MER›

Et hat-trick for bærekraft

Hva om du kunne ta brukte Nissan LEAF-batterier og bidra til å gi strøm til et helt stadion? Det var nettopp det som skjedde i sommer.

 

LES MER›

Elektrifisert bilsport

Nissan er den første japanske bilprodusenten i Formel E-serien

 

LES MER›

Skal bli storebroren til en norsk knallsuksess

Elbilen Nissan Leaf har vært en storselger i det norske markedet i mange år. I fjor ble den Norges mest solgte bil, og vippet med det VW Golf ned fra en førsteplass som nesten hadde blitt obligatorisk. Nissan var tidlig ute da de lanserte Leaf første gang. De siste årene har en rekke konkurrenter kommet til og Nissan har på en måte havnet litt i bakleksa. Det svarer de på, med en helt ny elektrisk modell. På bilutstillingen i Tokyo akkurat nå presenterer Nissan elbil-konseptet Ariya. Modellen er en crossover/SUV med to elektriske motorer og 4x4.

 

LES MER›

Registrer deg nå