You Plus

Hvordan vil du forbedre You+Nissan nyhetsbrev og hva slags innhold ønsker du å lese mer om? Fortell oss og vinn en Nissan overraskelespakke!

Vi håer at våre nyhetsbrev er så meningsfulle og interessante som mulig. Nå har du muligheten til å fortelle oss hvordan vi kan gjøre de enda bedre! Hvilke typer saker vil du se mer av? Hjelp oss å forbedre nyhetsbrevet ved å klikke inn dine ønsker og du kan vinne et perfekt par for sommerturer; Nissan X-Trail Rock høyttaler og en unik Nissan-sekk.

 

LES MER›

Nissan viser elbil-vei!

Under det årlige elbil-seminaret EV Summit i Oslo nylig, tok elbil-sjefen til Nissan ordet og viste vei inn i fremtiden.

 

LES MER›

TILBEHØR TIL HELT NYE LEAF SAMT GODE NYHETER FOR POLLENALLERGIKERE

Nissans nye pollenfilter gjør våren enklere å håndtere for allergikere. I tillegg lanserer vi tilbehør til helt nye Nissan LEAF!

 

LES MER›

DEN ULTIMATE TESTEN AV NISSAN NAVARA: DET BEINTØFFE OG 8 500 KILOMETER LANGE RALLY DAKAR

Asfalt, off-road, ørkener, elvebredder, storbyer og oversvømmede veier. Dette var bare noe av det som møtte #iGo2Dakar-prosjektteamet under 40-årsutgaven av det to uker lange billøpet Rally Dakar, der Nissan NAVARA ble vårt andre hjem og taklet alle utfordringer med glans.

 

LES MER›

Et glimt av fremtiden!

På bilutstillingen i Genève viser Nissan fram spennende ny teknologi og helt elektriske konsepter

 

LES MER›

Vi er 100 000 i det nordiske og baltiske You+Nissan-fellesskapet!

Vi er 100 000 i det nordiske og baltiske You+Nissan-fellesskapet! Antallet You+Nissan-medlemmer har vokst støtt og stadig. Nylig nådde vi en viktig milepæl, da medlem nummer 100 000 registrerte seg i fellesskapet. Finn ut hvordan medlem nummer 100 000 opplevde gaven vi overrasket ham med!

 

LES MER›

Fordeler ved å sende bilen på autorisert Nissan-service

Hos Nissan bestreber vi oss på å yte vår beste ettersalgsservice og imøtekomme alle forventningene dine.

 

LES MER›

Nissan med suksess på Zero-konferansen

Den årlige miljøkonferansen til Zero ble nylig avholdt, der Nissan presenterte nye LEAF og viste veien videre for intelligent mobilitet inn i fremtiden.

 

LES MER›

DRO TIL JAPAN FOR Å PRØVEKJØRE NYE NISSAN LEAF

Suleman Idris hos nissan-forhandler Birger N. Haug har solgt så mange leaf at Nissan påspanderte tur til bilutstillingen i Tokyo, der han også fikk prøvekjøre den nye elbilen fire måneder før den er i norge.

 

LES MER›

FØRSTE UTMERKELSE TIL NYE NISSAN LEAF

Den nye Nissan Leaf, som kommer til Norge i løpet av februar i år, har allerede vunnet sin første utmerkelse.

 

LES MER›

Registrer deg nå