You Plus

FORTELL OSS HVORFOR DU LIKER DIN NISSAN, og vinn service til en verdi av 4 000 kr!

Fortell oss hvorfor du liker din Nissan, og kanskje nettopp du blir den heldige som vinner service til bilen din til en verdi av
4 000 kr.

Som You+Nissan medlem, har du sjansen til å vinne en vedlikeholdsservice for din bil til en verdi av 4 000 kr. Eneste du må gjøre er å dele med oss hvorfor du er glad i din Nissan!

For å delta, klikk på "DELTA" - knappen under her og del din historie med oss. Dette gjør du ved å beskrive litt om din bil og deg selv, skriv minst en setning som betegner hvorfor du er glad i din Nissan, og last opp et bilde av din Nissan eller deg selv med/i din Nissan. Vi vil som takk for deltagelsen trekke 3 heldige Nissan-vinnere blant alle innsendte svar som hver vil få et gavekort til en verdi av 4 000 kr for bruk på Nissan-verkstedet i form av vedlikeholdsservice. Så enkelt er det!

 

DELTA I KONKURRANSEN

 

Ikke medlem enda? Meld deg inn i You+Nissan nå og få alle Nissan-fordelene presentert.

 

Hvordan registrere deg i You+Nissan?

 

1. Gå til registreringssiden: https://youplus.nissan.no/NO/no/YouPlus/register/registerStep1AP.html

2. Legg inn VIN-nummeret på din Nissan (står i vognkortet og nederst i frontruten på venstre side)

3. Kompletér din konto ved å fylle inn noen få detaljer om deg selv. DET ER ENKELT, RASKT OG GRATIS!

 

Vil du bli en av de heldige vinnerne? Lykke til!

 

VILKÅR:

Konkurransen er gyldig til 31. mars 2018. Konkurransen er åpen for eksisterende Nissan-eiere som er registrert i  You+Nissan - portalen. Konkurransen arrangeres av Nissan Nordic Europe, Keilasatama 5, 02150 Espoo.

3 vinnere blir trukket blant deltagerne som har sendt inn historie og bilder av sin Nissan før 31. mars. Trekningen gjøres 7. april 2018. Premien er et gavekort for vedlikeholdsservice til en verdi av 4 000 kr som kan brukes hos den norske Nissan-forhandleren vinnerne selv ønsker. Nissan Nordic Europe Oy og Nissan-forhandlernes ansatte og deres familier kan ikke delta i denne konkurransen. Ved å registrere seg på You+Nissan - portalen, aksepterer man å motta informasjon fra Nissan og Nissan-forhandleren som er valgt Vinnerne blir kontaktet personlig av Nissan. Vinnerne vil også bli annonsert på You+Nissan – portalen senere. Premiene kan ikke veksles inn i kontanter. Premien kan ikke overføres til annen person. Vinnerne er selv ansvarlige for eventuelle kostnader i forbindelse med å motta premiene. Dersom en premievinner ikke kan nåes i løpet av 4 dager, eller nekter å motta premien, vil premien trekkes på nytt blant innsendte You+Nissan medlemmer i henhold til reglene. Konkurranseorganisatoren har bestemmende myndighet og dennes avgjørelser er endelige på alle måter. Vilkårene kan endres når som helst.